Familie/Vriendenuitje

‘Dit was echt een origineel groepsuitje, waar iedereen op z’n eigen manier van kon genieten’

Opa of oma jarig? Je oom en tante vieren hun zilveren bruiloft? Je beste vriend heeft een nieuwe baan? Gewoon een gezellige originele dag samen? Er is altijd een goed excuus voor een feestje! En wat is er nou leuker dan een blijvend aandenken aan deze geweldige dag?

Je kent het wel allemaal druk, druk, druk en eindelijk een datum gevonden waarop iedereen kan! Maar nu nog een origineel groepsuitje‚Ķ Dan ben jij bij FunKey Media aan het goede adres! 


Videoclip
Uniek aandenken aan een bijzondere dag

Stralen in jullie eigen unieke videoclip?! Dat kan nu! Samen met onze professionals nemen jullie een videoclip op, natuurlijk met alles erop en eraan. Wij zorgen voor leuke accessoires om jullie clip net even wat specialer te maken, muziek om een goed feestje op te bouwen en natuurlijk een grote lach op ieders gezicht.
Het wordt een videoclip waarin iedereen kan stralen en dit allemaal natuurlijk op jullie lievelingsliedje! We gaan er samen een gezellig feestje van maken!

Een extraatje bij je clip?
Bij Funkey Media heb je de mogelijkheid om een extra dimensie aan je clip te geven. Hoe leuk is het als iedereen een paar danspasjes op het refrein leert? Zo wordt de clip nog specialer! We leren jullie in max. 45 minuten een dansje op het refrein. Daarna hebben we nog iets meer dan 3 uur om te filmen.


Lipdub
Videoclip in 1 take

Het grote verschil tussen een videoclip en een lipdub is dat je voor een videoclip steeds korte fragmentjes opneemt. Die knippen we later in de montage door elkaar. Bij een lipdub wordt er maar 1 take gebruikt. We maken een route waarin jullie de kijker meenemen langs alle plekjes waar iets gebeurt, dit kan een dansje zijn of het letterlijk uitbeelden van de tekst. Alles kan, alles mag, hoe gekker en kleurrijker hoe leuker het eindresultaat!

Een extraatje bij je lipdub?
Bij Funkey Media heb je de mogelijkheid om een extra dimensie aan je lipdub te geven. Hoe leuk is het als iedereen een paar danspasjes op het refrein leert? Zo wordt de lipdub nog specialer! We leren jullie in max. 45 minuten een dansje op het refrein. Daarna hebben we nog iets meer dan 3 uur om te filmen.


Korte Film (vanaf 12 jaar)
Een script op maat

Stralen in jullie eigen film! We maken een script op maat. Kies je eigen filmgenre (bijv. comedy, western of horror). In het script, wat speciaal voor jullie gemaakt wordt, verwerken we persoonlijke anekdotes en personages. Dat wordt natuurlijk gegarandeerd lachen op de set!

Iets anders in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons op!