Kinderfeestje

‘Ik heb alleen maar blije kids gezien’

Het meest originele kinderfeestje! Hier zullen al je vrienden en vriendinnen het nog lang over hebben. Een echte videoclip, lipdub of korte film met de jarige als stralend middelpunt! Bij FunKey Media hebben wij bij elke optie leuke extra’s!


Videoclip
Uniek aandenken aan een bijzondere dag

Stralen in jouw eigen unieke videoclip?! Dat kan nu! Samen met onze professionals neem je een videoclip op, natuurlijk met alles erop en eraan. Wij zorgen voor leuke accessoires om jouw clip net even wat specialer te maken, muziek om een goed feestje op te bouwen en natuurlijk een grote lach op ieders gezicht.
Het wordt een videoclip met de jarige als middelpunt en dit allemaal natuurlijk op jouw lievelingsliedje! Samen met jouw beste vrienden en vriendinnen gaan we er een gezellig feestje van maken!

Een extraatje bij je clip?
Bij Funkey Media heb je de mogelijkheid om een extra dimensie aan je clip te geven. Hoe leuk is het als iedereen een paar danspasjes op het refrein leert? Zo wordt de clip nog specialer! De kinderen leren in max. 45 minuten een dansje op het refrein. Daarna hebben we nog iets meer dan 3 uur om te filmen.


Lipdub
Videoclip in 1 take

Het grote verschil tussen een videoclip en een lipdub is dat je voor een videoclip steeds korte fragmentjes opneemt. Die knippen we later in de montage door elkaar. Bij een lipdub wordt er maar 1 take gebruikt.
We maken een route waarin de jarige je meeneemt langs alle plekjes waar iets gebeurt, dit kan een dansje zijn of het letterlijk uitbeelden van de tekst. Alles kan, alles mag, hoe gekker en kleurrijker hoe leuker het eindresultaat!

Een extraatje bij je lipdub?
Bij Funkey Media heb je de mogelijkheid om een extra dimensie aan je lipdub te geven. Hoe leuk is het als iedereen een paar danspasjes op het refrein leert? Zo wordt de lipdub nog specialer! De kinderen leren in max. 45 minuten een dansje op het refrein. Daarna hebben we nog iets meer dan 3 uur om te filmen.


Korte Film (vanaf 12 jaar)
Een script op maat

Stralen in jullie eigen film! Kies je eigen filmgenre (bijv. comedy, western of horror). We verzinnen van tevoren alleen een thema en onder professionele begeleiding bedenken we samen het script op de dag zelf. Zodra het script klaar is gaan we direct de filmset op. Dat wordt natuurlijk gegarandeerd lachen op de set!

Iets anders in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons op!