Samen sta je sterker!

Wij vinden het belangrijk om krachten te bundelen. Daarom zijn wij verschillende samenwerkingen aangegaan.

Lees hieronder meer over onze partners!

Scattando Events

Scattando Events is een enthousiast bedrijf wat graag meedenkt met de klant, past het concept net niet helemaal bij wat jullie in gedachte hadden? Dan passen we het gewoon aan naar jullie wensen! Scattando Events had altijd al een breed aanbod, maar FunKey Media kon daar het videogedeelte mooi aan toevoegen. Door deze samenwerking hopen we nog meer mensen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Huub Lommers van Scattando Events verteld jullie graag meer!

Hoi, ik ben Huub en ik ben al sinds 1999 actief als cultureel ondernemer. 

Ik heb een studie gevolgd aan het conservatorium als dirigent en muzikant. Daarna volgde ik een opleiding voor Muziek Management, Educatie & Research.

Afgelopen jaren heb ik mij vooral verder ontwikkeld als event manager in de breedste zin van het woord en daarnaast als producent, regisseur en artistiek leider in de muziektheater wereld. 

Wij organiseren al jaren evenementen, van festivals tot (theater)shows en andere evenementen, waarbij we veel geleerd hebben over teambuilding en partnership.

Dit laatste heeft gezorgd voor de exclusieve samenwerking met FunKey Media op het gebied van evenementen en vooral ook video. Wij zijn ontzettend blij met deze samenwerking en trots om te mogen werken met zo’n gedreven partner.

Kijk gerust vrijblijvend rond op onze pagina’s en laat het vooral weten als iets niet helemaal duidelijk is. Wij staan voor je klaar!

Zie ik jullie straks bij jullie eigen event?

Het Verkleedhuis

Het Verkleedhuis, al jaren hét bedrijf waar je je kleding huurt voor alle thema feesten, theatergezelschappen etc.. Met meer dan 10.000 kostuums in hun assortiment van gala tot gabber trainingspakken, van 50’s, 60’s, 70’s etc. tot dikmaak- en mascottepakken. Je kan hier alle kanten op! FunKey Media is de samenwerking aangegaan omdat elke videoclip, korte film of lipdub natuurlijk vele malen leuker word met leuke kostuums en accessoires. Aan het Enthousiasme van Huub en Janine zal het in ieder geval niet liggen!

Janine en Huub vertellen je graag meer over dit bijzondere bedrijf!

Hallo, wij zijn Janine en Huub en wij zijn in 2017 vol enthousiasme in Het Verkleedhuis avontuur gestapt.

Wij kwamen al regelmatig in Het Verkleedhuis voor onze theatergroepen, maar toen de eigenaar op dat moment aangaf ermee te willen stoppen hebben we eigenlijk geen moment getwijfeld. Afspraak gemaakt nog voor dezelfde avond en een dag later zijn we begonnen in “ons” bedrijf. Dit was in september 2017 en we hebben sindsdien niet stil gestaan, want we hebben daarna onder andere nog de kledingverhuur bedrijven in Waalwijk, Dongen en Hellevoetsluis overgenomen en toegevoegd aan onze collectie.

In augustus 2018 hebben we het hele bedrijf verhuisd naar een groter en nieuwer pand in Waalwijk waar we nu naar volle tevredenheid nog steeds zitten.

Het Verkleedhuis heeft inmiddels een slordige 10.000 stuks aan kleding voor de verhuur, grofweg opgedeeld in Theater, Gala en Thema en we hebben dan ook voor ieder wat wils en kleden dan ook veel mensen aan voor diverse party’s en theatervoorstellingen.
Daarnaast hebben we ook heel veel rekwisieten voor de verhuur en verkopen we feestartikelen in onze webshop.

Met vaste partners zoals Scattando Events en FunKey Media zorgen wij ook dat vrijgezellenfeesten en teamuitjes aangekleed worden in een passend thema zodat je feest nog leuker en gezelliger wordt.

We wensen je dan ook alvast heel veel plezier met je party!