Personeelsuitje

‘Ik ben onder de indruk van de professionaliteit en de passie die erin zit’

Op zoek naar een origineel personeelsuitje of teambuilding? Neemt er een collega afscheid? Of gewoon zin om een leuke dag met je collega’s te beleven? We leven in een maatschappij waarin heel veel moet, en er veel van ons wordt gevraagd of verwacht. Af en toe moet je dat allemaal even los kunnen laten en gewoon Genieten!


Videoclip
Uniek aandenken aan een bijzondere dag

Stralen in jullie eigen unieke videoclip?! Dat kan nu! Samen met onze professionals nemen jullie een videoclip op, natuurlijk met alles erop en eraan. Wij zorgen voor leuke accessoires om jullie clip net even wat specialer te maken, muziek om een goed feestje op te bouwen en natuurlijk een grote lach op ieders gezicht.
Het wordt een videoclip waarin iedereen kan stralen en dit allemaal natuurlijk op jullie lievelingsliedje! We gaan er samen een gezellige dag van maken!

Een extraatje bij je clip?
Bij Funkey Media heb je de mogelijkheid om een extra dimensie aan je clip te geven. Hoe leuk is het als iedereen een paar danspasjes op het refrein leert? Zo wordt de clip nog specialer! Jullie leren in max. 45 minuten een dansje op het refrein. Daarna hebben we nog iets meer dan 3 uur om te filmen.


Lipdub
Videoclip in 1 take

Het grote verschil tussen een videoclip en een lipdub is dat je voor een videoclip steeds korte fragmentjes opneemt. Die knippen we later in de montage door elkaar. Bij een lipdub wordt er maar 1 take gebruikt. We maken een route waarin jullie de kijker meenemen langs alle plekjes waar iets gebeurt, dit kan een dansje zijn of het letterlijk uitbeelden van de tekst. In teams werk je aan een couplet of refrein en zo maken we samen een geheel. Alles kan, alles mag, hoe gekker en kleurrijker hoe leuker het eindresultaat!

Een extraatje bij je lipdub?
Bij Funkey Media heb je de mogelijkheid om een extra dimensie aan je lipdub te geven. Hoe leuk is het als iedereen een paar danspasjes op het refrein leert? Zo wordt de lipdub nog specialer! Jullie leren in max. 45 minuten een dansje op het refrein. Daarna hebben we nog iets meer dan 3 uur om te filmen.

Iets anders in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons op!