Vrijgezellenfeestje

‘Ik geniet nog vaak na als ik mijn eigen clip bekijk’

Een origineel vrijgezellenfeestje met een blijvend aandenken en wat is een betere plek voor een première dan een bruiloft?! Dubbel plezier; het is genieten tijdens het opnemen van de clip met de vrijgezel natuurlijk als stralend middelpunt! En je kunt nog jaren nagenieten met het bekijken van jouw unieke videoclip.


Videoclip
Uniek aandenken aan een bijzondere dag

Stralen in jouw eigen unieke videoclip?! Dat kan nu! Samen met onze professionals neem je een videoclip op, natuurlijk met alles erop en eraan. Wij zorgen voor leuke accessoires om jouw clip net even wat specialer te maken, muziek om een goed feestje op te bouwen en natuurlijk een grote lach op ieders gezicht.
Het wordt een videoclip met de vrijgezel als middelpunt en dit allemaal natuurlijk op zijn of haar lievelingsliedje! Samen met de mensen die voor de vrijgezel belangrijk zijn gaan we er een gezellig feestje van maken!

Wil je een voorbeeld zien? Klik dan hier!

Een extraatje bij je clip?
Bij Funkey Media heb je de mogelijkheid om een extra dimensie aan je clip te geven. Hoe leuk is het als iedereen een paar danspasjes op het refrein leert? Zo wordt de clip nog specialer! Jullie leren in max. 45 minuten een dansje op het refrein. Daarna hebben we nog iets meer dan 3 uur om te filmen.


Lipdub
Videoclip in 1 take

Het grote verschil tussen een videoclip en een lipdub is dat je voor een videoclip steeds korte fragmentjes opneemt. Die knippen we later in de montage door elkaar. Bij een lipdub wordt er maar 1 take gebruikt.
We maken een route waarin de vrijgezel je meeneemt langs alle plekjes waar iets gebeurt, dit kan een dansje zijn of het letterlijk uitbeelden van de tekst. Alles kan, alles mag, hoe gekker en kleurrijker hoe leuker het eindresultaat!

Een extraatje bij je lipdub?
Bij Funkey Media heb je de mogelijkheid om een extra dimensie aan je lipdub te geven. Hoe leuk is het als iedereen een paar danspasjes op het refrein leert? Zo wordt de lipdub nog specialer! Jullie leren in max. 45 minuten een dansje op het refrein. Daarna hebben we nog iets meer dan 3 uur om te filmen.


Korte Film
Een script op maat

Stralen als hoofdpersoon in jouw eigen film! We maken een script op maat. Kies je eigen filmgenre (bijv. comedy, western of horror). In het script, wat speciaal voor jullie gemaakt wordt, verwerken we persoonlijke anekdotes en personages met de vrijgezel natuurlijk als hoofdpersoon.

Iets anders in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons op!